2012. január 26.

Első poszt!

Azért hoztuk létre ezt a blogot, hogy akikkel nem vagyunk állandó kapcsolatban azok is nyomon követhessék közös otthonunk alakulását a kezdetektől a(z egyenlőre) végleges állapotig. No meg, hogy mi is vissza tudjunk tekinteni, hogy valójában milyennek képzeltük a munkálatokat, mik voltak az elképzelések és mi sült ki belőlük végül :)

Én még csak házról beszélek, mivel még elég messze vagyunk az otthontól. Ez lenne a végső cél :)
Szóval a házunkra 2011 augusztusában, nem sokkal az  esküvőnk után találtunk rá Isaszegen. Szinte szerelem volt első látásra. Nagy erőkkel vonultunk ki a terepre, és mondhatom,hogy mindenkit azonnal levett a lábáról.
Megláttuk, megbeszéltük, ajánlatot tettünk, rábólintottak, örültünk. Ezután jött a feketeleves. Aki vett már házat és nem zsebből fizette, már sejti mire is gondolhatok. Megkerestük a bankot, de ennek részleteivel nem untatnék senkit. Végül minden jól sült el, így decembertől ház tulajdonosok vagyunk. Kezdődhetett az ötletelés, tervezgetés. Mára odáig jutottunk,hogy megvannak az alaptervek, illetve a házban már le vannak ragasztva a majdani falak helyei. Mondhatom, szerintem igazán jól fog kinézni.

Ez a mostani verzió:

Remélem láthatók az elképzelések.
Minden konstruktív hozzászólást szívesen veszünk :)

A házról számokban:
Jelenleg 80m2 lakóterületű, közvetlen kapcsolatban 30m2 melléképülettel.
Mindehhez tartozik mesés 1048m2 udvar és kert.
A kertet már gondolatban be is ültettük, bár egyelőre még csak a harmada van felásva, de az ember magas gaz már a földdel egyenlő.
Az udvar is szépült kicsit, mert január elején a tavaszias időben már össze is húztuk a faleveleket és a házőrző melléktermékét.

Hétvégén ismét megyünk, és végre zárakat is cserélünk







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése