2013. június 11.

Lendületbe jövünk

Nagyon lendületben vannak a fiúk mostanság, bár lehet, hogy inkább túl akarnak már lenni rajta. Legalábbis férjemen azt látom :) Minap azt mondta, hogy már a fűnyírás sem okozott neki örömet. Akkor már tényleg nagy a baj :)

Szegény apósom is kitérdelte magát, de nagyon szép lett az eredmény, viszont még közel sincs vége...
A hétvége röviden: felkerült az utolsó sor csempe a mosókonyhában, és miután leokéztam a járólap fugáját azt is felkenték. A mosókonyhában már csak a volt padlásfeljárót kell begipszkartonozni, leglettelni, feltenni a stukkót és lefesteni az egészet. A héten beszélünk a gázszerelővel, hogy ő fel tudja-e tenni a kazánt és a kéményt, pontosabban, hogy ő "szakszervíznek" számít-e, mert ha nem akkor meg kell keresnem a Vaillantot ez ügyben. De a gázszerelő már köthetné a gáz :)

Így néz ki a mosókonyhánk: 

Még piszkos a járólap

Ilyen szép csillogós a felülete

Megint piszkos a fogázótól

A végeredmény

 Apósom befejezte a többi helyiség járólapozását (a fürdő kivételével), és nekilátott a szegélyek felrakásának is. Határozottan tetszik, ahogy ki fog nézni.

Hálószobánkból a konyha felé, jobbra a gyerekszoba




Konyhából, szemben a nappali, balra a veranda.


 Felkerült a konyhában a falra az utolsó sor csempe is, és azt is kifugázták. A végeredményről nem készült kép, de pótolni fogom.









Ami a héten következik: Mosókonyha befejezése a gipszkartonnal, ablakpárkányok felrakása és a fürdőszobai ajtó cseréje, és a vasárnaptól parkettázás. Háromszoros hurrá közreműködőknek!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése