2012. május 2.

Látványos átváltozás


Ezen a hétvégén igazán megfeszített munkával, rengeteg verítékkel, de már belülről is háznak néz ki a házunk, ugyanis helyére került az ÖSSZES fal :) Hihetetlen átalakuláson ment át a házunk.  Sőt nem csak a falak kerültek a helyére, hanem a hálószoba, gyerekszoba és a fürdőszoba új ablakai is elfoglalták méltó helyüket. Csütörtökön voltam ott utoljára, de már alig várom, hogy ismét mehessek, mert már a saját bőrömön szeretném tapasztalni a változást. A nagy munka hátránya, hogy mindenki nagyon elfáradt, de legalább egy napot pihentek, sőt a most következő hétvégén is az ünneplést választjuk a munka helyett. Egyszer nekünk is megengedett. Úgy gondoltam, hogy szobánként mutatom be a változást, a kezdetektől (ha a blogspot is úgy akarja).

Nagyszoba, most nappali és gyerekszoba :)

Innen indultunk
Ide...

és ide jutottunk :)

Konyha és étkező

Kiindulási pont 
Folyamatban

Bejárat

Konyha és étkező
Folyt.köv.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól haladtok :) csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  2. Az összes fal a helyén?????? Ez hatalmas. Nem semmi. :) Becsülöm a kitartásotokat. Van -e terv hogy mikorra szeretnétek készen lenni, vagy csinálgatjátok és majd alakul????

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok! Kell is a kitartás :)
    Elméletileg július közepén jó lenne, gyakorlatilag legkésőbb szeptemberig én szeretnék. Aztán, hogy mi lesz belőle, majd elválik :)

    VálaszTörlés